Hurva Byförening är en ideell förening som arbetar för ett levande Hurva.
Vi genomför olika aktiviteter och arrangemang för att stärka gemenskapen och bykänslan.
Vår målsättning är att byborna skall känna sig delaktiga i byföreningen.

Vi ingår även i Eslövs Byalagsråd som är en sammanslutning av alla byföreningarna i Eslövs kommun.
Vi driver stora och små frågor i grupp eller enskilt mot kommun, myndigheter och företag.
Tveka inte att ta kontakt med oss om har ett ärende du vill ha hjälp med.

Stöd Hurva byförening genom att bli medlem!
Hurva byförening är en ideal förening vars mål är att bevaka Hurvas intressen och stödja byns positiva utveckling. Detta gör vi genom att arrangera evenemang som främjar bybornas intressen och skapa samhörighet, samt genom att jobba för att Hurva ska utvecklas och bli en attraktiv boplats.

Hur blir jag medlem? Klicka på gröna knappen nedan.